KÄSILLÄPARANTAMISEN MÄÄRITELMÄ

Parantamistaito on ihmisen jumalallinen perintö eikä ainoastaan muutamille harvoille suotu lahja. Se on yleinen lahja ja luonnollinen voima, jota käyttö ja luottamus kehittävät. Se on jäntereen kaltainen, joka käytettäessä kehittyy mutta käytön puutteessa veltostuu ja heikkenee.

Mutta alettuasi parantaa ja saatuasi kuulla ihmeellisiä kertomuksia menestyksestäsi, mikä voi tuntua käsittämättömältä niistä, jotka eivät asiaa ymmärrä, älä kerskaa äläkä petä itseäsi, luullen itselläsi olevan jonkin erikoisen lahjan. Moinen käytös on hulluutta. Kaikki parantajat ovat toimintakanavia, joita myöten luonnonvoimat virtaavat. Sinä olet paljas luonnonvoimien käyttämä työkalu. Älä unohda tätä seikkaa. Näin ajatellessasi voi ajatuksesi muuttua voimanlähteeksi. Niin käy, jos katsot asiaa tältä puolelta ja muistat, että  s i n u l l a   o n   m a a i l m a n k a i k k e u d e n   v o i m a t   t u k e n a s i.

Käytä omaa voimaasi milloin  ja missä tahansa, mutta älä kiinnity mihinkään järjestelmään äläkä käytä minään opetussuunnan leimasinta.
O l e   v a i n   o m a   i t s e s i.

-Teksti on edesmenneen mestariparantaja Pentti Penttilän hoitoteesi.